Cine Suntem

Mă numesc Adriana Făgărășian și la 34 de ani am decis  să îmi deschid în România prima mea afacere.

După 16 ani în Italia, doi copii și 10 ani de lucrat în administrarea afacerilor imobiliare ale familiei în această țară, am decis că este momentul să îmi deschid singură firma mea, însă în România. Evident, nu sunt singura femeie care a simțit nevoia să se reinventeze în contextul profesional așa că, urmându-mi intuiția și pasiunea, acum sunt titulara unei clinici de estetică-SkinMedic Beauty Clinic în Brașov.

Skin Medic este o franciză din Milano, Italia, de ale cărei produse de întreținere m-am indrăgostit și am vrut neapărat să le aduc și în țară. Așa că din 2019, prin intermediul produselor și tehnicilor Skin Medic, oferim soluții de intreținere și înfrumusețare de la interior la exterior femeilor din România.

Ce m-a atras foarte mult la aceste proceduri este faptul că nu sunt invazive și, mai mult, prin intermediul ingredientelor stimulează organismul să participe în procesul de regenerare. Ingredientele sunt naturale, folosim uleiuri esențiale de o calitate impecabilă iar personalul nostru este foarte bine pregătit, putând să creeze pentru fiecare clientă în parte pachetul adaptat tipului de structură fizică sau tipologie a pielii. Hai să vorbim deschis, suntem femei și vrem să arătăm impecabil la orice vârstă iar pe mine aceste produse m-au cucerit de când le-am folosit prima oară. Trebuia să le propag, să le fac cunoscute și altora!  Altfel ce rost ar avea să existe lucruri extraordinare dacă nu știm să le împărțim?

Mă bucur să spun că feed-back-ul este unul extrem de pozitiv reușind, în aceste câteva luni de la inaugurare, fidelizarea clientelei. Fie că vorbim despre epilatul definitiv, de procedurile de slăbire sau de tratamentele faciale de întinerire a pielii, mă bucur tare mult să văd că nu am greșit alegând deschiderea acestei clinici. Sunt extrem de mândră de reușită și abia aștept să deschid, așa cum deja plănuiesc,  alte clinici Skin Medic în alte orașe ale țării.

După ce în ultimii ani am lucrat într-un alt tip de industrie, într-o conjunctură corporatistă, faptul că acum am ajuns să fac ceea ce mă pasionează, că administrez afacerea mea, pentru mine este o bucurie dar și o realizare imensă și încurajez pe oricine să își urmeze visurile fiindcă pot spune din propria experiență că odată ce ne canalizăm atenția și energia în ele, vor deveni realitate.