Dieta Personalizată

Sau cum poți să slăbești până la 3 kilograme în șase zile, fără să înfometezi!

Ce este dieta?

Este o linie de produse de la SkinMedic care a fost concepută pentru a te ajuta să obții silueta dorită. Programul de slăbit este o dietă echilibrată împreună cu preparate proteice și fitoextracte din plante. Cu alte cuvinte, incorporezi în dieta ta alimentară de zi cu zi aceste produse, suplimente  care sprijină organismul tău pe tot parcursul dietei pentru a avea rezultate cât mai bune.

Dietă personalizată

Fiecare pachet cu produse este personalizat în urma unei consultații telefonice sau fizice.  În funcție de fiecare în parte, noi  îți putem alcătui pachetul potrivit și mai apoi livra suplimentele!

Slăbești până la 3kg în 6 zile

Poți slăbi până la 3 kg în 6 zile, iar clientele noastre pot confirma acest lucru! Alături de o dietă echilibrată, produsele oferă rezultate palpabile și reale, de care noi suntem siguri. Dana Savuica a urmat acest program și a avut parte de aceste rezultat

Beneficii-sau de ce să cumperi?

Iată avantajele dietei, care fac din aceasta una din cele mai bune din România:

De ce sa alegi aceasta dieta?

Dieta a fost dezvoltată și îmbunătățită de un specialist în nutriție italian (Andrea Filippini) de-a lungul ultimilor 5 ani având rezultate excepționale. SkinMedic Brașov este exclusiv unicul distribuitor actual de produse Integra la nivel național (cu alte cuvinte, nu găsești dieta în altă parte).

Ce conține dieta?

Produsele pe care le primești pot varia în funcție de apelul nostru telefonic, însă uite ce poți primi

  • 1 PACHET cu alimente solubile care conțin PROTEINE (pentru a susține și proteja masa musculară în timpul scăderii în greutate) la alegerea dvs. între: cappuccino, chocolate și cremă/strawberry.
  • 1 pachet depur forte, un preparat pe bază de plante util pentru purificarea tuturor organelor excretorii (ficat, rinichi etc.). Deosebit de potrivit în perioadele de stres și oboseală.
  • 1 parchet de termogen forte, un preparat de origine vegetală util pentru stimularea metabolismului și eficient în creșterea consumului de calorii.
  • 1 program alimentar dedicat 

+ PRIMEȘTI CADOU fantasticul Shaker Shake & Go, un agitator electric portabil cu compartiment pentru mâncare (în valoare de 135 LEI).

Cum ajunge dieta la tine?

Dieta a fost dezvoltată și îmbunătățită de un specialist în nutriție italian (Andrea) de-a lungul ultimilor 10 ani având rezultate excepționale. SkinMedic Brașov este exclusiv unicul distribuitor actual de produse Integra la nivel național (cu alte cuvinte, nu găsești dieta în altă parte).

Care este prețul?

Prețul variază în funcție de cum personalizăm dieta pentru tine pentru rezultate maxime! Prețul de start este de 720 de lei și paote ajunge până la 1500 de lei. Completează formularul de mai jos pentru o consultanță gratuită!

Completezi datele din formularul de mai jos

Primești consult telefonic și oferi datele livrării

Primești produsele și începi dieta

Începi să slăbești

începe dieta acum!

Completează formularul de mai jos pentru a fi contactată gratuit!

*Continuând accepți politica de confidențialitate
Nu îți vindem datele și nu facem spam

Ce se întâmplă după dietă?

Pentru noi e important să menții greutatea și după terminarea dietei așa că avem câteva produse care te vor ajuta să faci chiar asta! 

până la -3 kg în 6 zile

Va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp veti fi contactat de unul dintre agentii nostri. Dureaza doar 5 minute. Completează acest formualr doar după ce ai fost apelată de un reprezentant SkinMedic!

Fișă client
Analiză corporală
Stare de sănătate