tratamente

Lipolaser

Tratamentul Lipolaser SkinMedic este un tratament complet sigur și nedureros care determină un efect bio-stimulant în țesutul adipos; transformarea trigliceridelor stocate în celulele grase în acizi grași și glicerol care sunt astfel eliberate și expulzate prin ciclul metabolic.

  •  40 de minute pentru a modela corpul

În medie, un tratament Lipolaser durează 40 de minute și include un masaj de drenaj limfatic pentru a accelera procesul de expulzare a deșeurilor.

Laserul, de fapt, descompune grăsimea ajutând la pierderea în greutate localizată și la modelarea organismului, în special în acele zone în care este mai dificil să obții rezultate doar cu dieta și exercițiul fizic. Deja de la prima ședință va fi posibil să observați o reducere a masei grase. Numărul și intensitatea sesiunilor sunt determinate de starea de pornire a clientului.

* De regulă, pentru clienții cu zone rezistente la pierderea în greutate, este necesar un ciclu de 10 tratamente, împărțit în cel puțin 1 sau 2 pe săptămână.

Pe parcursul ciclului de tratamente este recomandat să se efectueze tratamente cu Presoterapia(care durează 20 – 40 min).

COSTURI ȘI DURATĂ

Durata și costurile aferente pot varia.