Reducere de 10%

Radiofrecvența corp

Dureroase și neinvazive, tratamentele de radiofrecvență monopolară oferite de Skinmedic Beauty Clinic sunt considerate printre cele mai acreditate tehnici de întinerire a feței și a corpului fără a apela la chirurgie cosmetică. La sediul din Brașov veți fi întâmpinat de o echipă de experți, actualizați constant cu privire la ultimele noutăți din domeniul industriei pentru a garanta metode excelente.

Folosind echipamente moderne și de ultimă generație, clinica vă va ajuta să îmbunătățiți oxigenarea țesuturilor pentru a produce colagen nou și a repara pielea acolo unde este deteriorată.

Zonele care pot fi tratate.

Tratamentele de radiofrecvență sunt printre cele mai solicitate pentru reorganizarea fibrelor de colagen și elastină, responsabile pentru cele mai frecvente și răspândite imperfecțiuni ale pielii. Zonele care pot fi tratate cu această metodă sunt diferite și includ abdomenul, fesele, coapsele și brațele pentru cele mai frecvente probleme precum adipozitatea, celulita și reziduurile de liposucție.

Tratamentele de radiofrecvență sunt, de asemenea, utilizate pentru consolidarea și tonifierea țesuturilor după o sarcină sau o dietă strictă, sau chiar pentru a da expunere prelungită la soare. Totul are loc într-un mod non-invaziv, deoarece se folosesc unde electromagnetice simple care pot genera căldură capabilă să stimuleze epiderma să se regenereze.

Lifting natural, fără contraindicații

Sesiunile de tratamente de radiofrecvență nu sunt invazive și nu au contraindicații: din acest motiv sunt considerate o alternativă valabilă la chirurgia plastică, deoarece nu necesită adăugarea de incizii sau puncte.

Efectuate într-o relaxare totală într-un mediu confortabil, tratamentele sunt, de asemenea, un moment ideal pentru a vă dedica în întregime dvs., uitând de stresul zilnic.