Reducere de 10%

Epilarea definitivă

Epilarea definitivă poate fi soluția/cheia rezolvării pentru tine

Astăzi am decis să deschid un subiect sensibil pentru majoritatea femeilor si anume: Ce putem face pentru a ne simții bine in pielea noastră și în același timp să ne îngrijim de starea noastră de sănătate.

O parte din afecțiunile pielii sunt datorate rutinei noastre de îngrijire și opțiunile pe care le alegem crezând că sunt benefice pentru organismul si pielea noastră. Una din afecțiunile tot mai des întâlnite în rândul femeilor este foliculita, o problema estetica vizibila, mai mult sau mai puțin supărătoare, care deși nu ne pune viată in pericol ne afectează viată.

Conform specialiștilor in dermatologie, pentru a rezolva problemele foliculitei, este recomandat să apelezi  la epilarea definitiva cu laser! Aceasta este benefica datorită faptului că înlătura una din problemele care ne supară: foliculita! Aceasta este cauzata de creșterea parului pe suprafața corpului si a fetei. Unul din principalii factori pentru apariția foliculitei este infectarea firelor de par crescute pe sub piele, cauzate de multe ori in urma procedurilor de epilare tradițională.

Prin epilarea definitivă, poți scăpa complet de foliculită, deși aceasta este un tratament care poate dura câteva luni… Rezultatele sunt pe termen lung și merită, iar cel mai optim sezon pentru a începe ședințele este iarna. Sezonul rece este recomandat deoarece expunerea la razele solare naturale este aproape inexistentă și fiindcă nu trebuie sa mergi la mare, nu trebuie sa recurgi la epilare zilnică. 

Perioada aceasta de toamnă/iarnă este momentul oportun pentru a scapă de parul nedorit pana când vom revedea soarele la adevărata lui splendoare, în primăvară. Fiind un tratament de durata, eficient și non-invaziv, eliminam disconfortul epilării tradiționale făcute fie la domiciliul nostru fie într-un centru din domeniul  beauty care.

CONTRAINDICAȚII

Epilarea definitiva are câteva contraindicații si anume:

-tratamentul nu se aplica femeilor însărcinate, lăuze si persoanelor care nu sunt clinic sănătoase.

Recomandări

  • Se recomanda 10 ședințe, acestea pot sa difere in funcție de reacția fiecărui organism. 
  • Se recomanda întreținerea la domiciliu prin aplicarea cremei post laser pentru a spori eficacitatea rezultatelor de la o ședința la alta. Crema are rolul de a contrasta creșterea firului de păr si restabilirea PH-ului.
  •  Întreținerea se realizează după caz de 2 ori pe an. 

Reapariția părului

Factorii ce pot determina reapariția firelor de par după încheierea ședințelor de tratament sunt schimbările si dereglările hormonale , apariția sarcinii si tratamente cu pilule de regenerare a parului administrate pe cale orala. 

Ce trebuie să știi

Laserul care este folosit pentru epilarea definitivă nu favorizează apariția cancerului de piele, alunițele de pe suprafața pielii fiind protejate pe durata tratamentului.

Care este procesul daca alegi epilarea definitivă în SkinMedic?

Toate indicațiile necesare vor fi primite de la prima ședința în cadrul căreia vom face un check-up gratuit. Vom discuta împreună toate aspectele legate de procedură și vom vorbi despre ce anume trebuie sa respectam pe durata ședințelor pentru a avea cele mai bune rezultate. 

Avem organisme diferite dar acest aspect nu este un impediment pentru ca rezultatele sa apară, chiar și de la prima ședința.

Denisa Bucur, Beauty specialist SkinMedic Beauty Clinic