Reducere de 10%

Tot ce trebuie să știi despre Epilare Laser Diodo Phas 3

Cum Funcționează? Mituri și containdicatii.

Vrei să ai o piele fină și fără pilozități în această vară?

 Ei bine, acesta este momentul potrivit pentru a începe un program de epilare laser utilizat în estetică pentru înlăturarea definitivă a părului

Numărul de sesiuni necesare înlăturării părului nu este standard, acesta fiind influențat de numeroși factori precum: densitatea părului, fototipul, dimensiunea părului și rezistența la lumină emisă de aparatul de laser. Toți acești factori sunt studiați cu un beauty coach într-o primă întâlnire numită „consultanță de imagine” sau check-up.  

Calitatea serviciului nostru constă tocmai în modul în care clientul este însoțit de un specialist , analizând împreună rezultatele obținute.Epilarea cu Laser cu Diodo Phas3 808 este o tehnică care vă permite să îndepărtați definitiv părul nedorit. Este o metodă nedureroasă care oferă rezultate bune, atâta timp cât sunt respectate câteva linii de bază!

EPILARE LASER DIODO PHAS3 808: CE TREBUIE SĂ ȘTII?

Epilarea cu Laser Diodo Phas3 808 este progresivă și permanentă: sunt necesare aproximativ 10 ședințe pentru a obține un rezultat bun.

Există unele cazuri în care acest tratament nu funcționează si aici vorbiom despre persoanele cu parul foarte deschis, părul alb/ cărunt. De asemenea, cu Laser Diodo Phas3 808 nu este recomandată în timpul sarcinii, alăptării, în prezența anumitor boli și a celor care iau medicamente fotosensibilizante care nu pot fi oprite.

În zilele de dinaintea și după tratamentul cu laser, este necesar să se evite expunerea la soare cu 24h, utilizarea metodelor de depilare care pot irita pielea și peelingul.

La revedere părul nedorit? DA, cu Laserul Diodo Phas3 808, care este un instrument pentru epilarea permanentă, util pentru eliminarea unei probleme nedorite atat pentru bărbați cat și pentru femei: părul nedorit. 

Dacă nu mai vrei să fii sclavul epilării cu ceară, al cremelor depilatoare, pensetelor și aparatelor de ras, atunci poate că epilarea cu Lase Diodo Phas3 808 este pentru tine. In primul rând este bine să știm insa, că acest tip de îndepărtare a părului nu este pentru toată lumea și există unele contraindicații. Este recomandabil să vă bazați pe un centru calificat(clinica/salon) care este capabil să determine rata posibila de succes a tratamentului și care utilizează echipamente adecvate operate de profesionisti. 

Doriți să aflați mai multe despre epilarea cu laser? Daca da, atunci trebuie doar să continuați să citiți mai departe!

EPILARE LASER DIODO PHAS3 808: CE ESTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Epilarea cu Laser Diodo Phas3 808 este un sistem de epilare progresivă și permanentă. Progresiv înseamnă că rezultatul se obține în timp, cu un număr variabil de sesiuni în funcție de persoana (subiect). Permenent, dupa cum deja banuiti, inseamna ca parul odata eliminat, nu va mai creste la loc.

Fiecare tratament afectează aproximativ 10-20% din părul total. De fapt, este posibil să „arzi” părul doar atunci când acesta se află în faza Anagen.

 

Această fază nu are reactie simultană pentru toti foliculii și, din acest motiv, trebuie efectuate mai multe sesiuni.

Rezultatul final consta in eliminarea în proporție de 70-80% a părului, în timp ce restul se transformă într-un păr fin, de neobservat.

LASERUL DIODO PHAS3 808 ,,LOVEȘTE ’’ DOAR BULBUL FIRULUI DE PĂR

Laserul Diodo PHAS3 808 folosește o sursă de lumină pe 3 lungimi de undă care îi permit să ajungă la bulbul firului de păr și să il loveasca, provocând moartea și căderea firului de păr. Procedeul se bazează pe principiul selectivității termocinetice care permite laserului să vizeze doar firul de păr dar nu și pielea și structurile înconjurătoare.

EFICACITATE LASER DIODO PHAS3 808 

Eficacitatea acestui sistem de îndepărtare a părului are multe variabile. 

În general, este nevoie de un minim de 8 până la un maxim de 10-12 sesiuni pentru a obține rezultatul dorit. În plus, sunt necesare 1-2 sesiuni de întreținere pe an, ideal ca acestea sa se efctueze primăvara. Pentru un rezultat bun nu este recomandat să petreceți mai mult de 4 săptămâni de la un tratament la altul!

Va amintesc insa că sunt cazuri în care epilarea cu Diodo nu este eficientă, cum ar fi pe părul alb sau cărunt.

Rezultatele pot varia, de asemenea, în funcție de fototipul pielii (pielea deschisă „reacționează mai bine” decât pielea închisă la culoare), vârstă, sex și locul anatomic al tratamentului.

În cele din urmă, există unele variabile care pot influența tratamentul, cum ar fi disfuncțiile endocrine (care provoacă hipertricoza și hirsutism) și utilizarea medicamentelor.

EPILARE LASER DIODO PHAS3: CONTRAINDICAȚII!

Tratamentul cu Laser Diodo Phas3 nu poate fi efectuat în anumite situații, cum ar fi în timpul sarcinii, alăptării și la cei care suferă de epilepsie.

În cazul diabetului insulino-dependent, este necesară o evaluare in prealabil a stării de sănătate de către un medic. 

*Nu se recomada acest tip de tratament  ​​persoanelor cu stimulatoare cardiace, cu proteze metalice, auditive și electrice, persoanelor cu piele deteriorată, boli inflamatorii dermatologice, infecții ale pielii, herpes simplex recurent în zona de tratat; tromboflebită sau varice mari, neoplasme.

CUM SĂ TE PREGĂTEȘTI DE EPILAREA CU LASER ȘI DIN CE CONSISTĂ TRATAMENTUL

Va fi responsabilitatea cosmeticienei să vă spună cum să vă pregătiți cel mai bine pentru tratament dar, în general, se recomandă epilarea zonei supusa procedurii cu lama de ras cu 1 zi înainte.

Pentru îndepărtarea cu succes a părului, trebuie să existe o discutie preliminară între cosmeticiană și client, pentru a determina caracteristicile fizice si fiziologice care ar putea afecta procedura. Se examinează in acea sesiune morfologia și mărimea părului, vârsta și sexul clientului, starea generală de sănătate, istoricul părului și pielii și determinarea fototipului de piele căruia îi aparține. Analiza acestor factori va fi crucială pentru stabilirea parametrilor referitori la tratament.

În timpul sesiunii cu laser, este necesar folosirea ochelarilor de protecție de către clienta și cosmeticiană. Inainte de inceperea procedurii, se aplica pe piele un gel special pentru acest tip de laser. Ședința de epilare durează aproximativ 10-20 de minute pentru ca fiecare zonă să fie tratată.

 Laserul Diodo Phas3 nu este dureros, nu irita pielea si nu provoacă arsuri, dar se poate simți o ușoară furnicătură in timpul efectuarii. În orice caz de disconfort, este întotdeauna bine să informați cosmeticiana care va regla puterea de acțiune a laserului în consecință.

CE SĂ FACI ȘI CE NU SĂ FACI ÎNAINTE, ÎN TIMPUL ȘI DUPĂ TRATAMENT

Pe lângă epilarea cu lama de ras a zonei interesate este important să respectați câteva reguli pentru a vă asigura că tratamentul este eficient și sigur.

Orice tip de medicatia fotosensibilizanta trebuie oprita înainte de tratament deoarece acestea ar putea provoca reacții neplăcute la nivelul pielii. În cazul unei terapii nesuspendabile, utilizarea depilării cu Laser Diodo Phas3 808 este contraindicată.

În cele 3-4 săptămâni dinaintea tratamentului, nu folosiți pensete, epilare cu ceară și creme depilatoare.

Dacă utilizați creme auto-bronzante trebuie să le opriți cu cel puțin o săptămână înainte. Expunerea la soare și folosirea lămpilor UV trebuie evitate în cele 48/24 ore anterioare și după laser, precum și expunerea la surse de căldură (cum ar fi sauna și baia turcească). Nu folosiți parfumuri sau produse pe bază de alcool pe zona de tratat.

Dacă există alunițe, tatuaje sau cicatrici în zona de tratat, acestea vor fi acoperite de operator cu un creion special sau o bucată de hârtie dedicata protejarii acestora in timpul procedurii.

TREBUIE URMATE CU MARE ATENȚIE INSTRUCȚIUNILE OFERITE DE COSMETICIANĂ PENTRU EVITAREA EVENTUALELOR NEPLĂCERI!


După tratament trebuie să evitați utilizarea epilării cu ceara și a cremelor de depilare pentru a nu irita pielea și, de asemenea, se recomandă limitarea folosirii lamei de ras.

EPILAREA CU LASER DIODO PHAS3: EXPERIENȚA ANNEI DE LA ECHIPA CLIO

Anna, clienta procedurii, ne povestește despre experiența ei cu epilarea cu Laser cu Diodo Phas3 808: „Am început de curand îndepărtarea părului cu această metodă de epilare, astfel impresia mea sunt doar dupa primele sedinte. Am ales epilarea cu laser in zonele in care sufăr de foliculita, axile și inghinal, pentru a remedia problema foliculitei și pt a economisi timp si energie cu epilarea, ca sa nu mai vorbesc de scutirea de durere a procedurii clasice…

În acest moment am făcut doar două ședințe și trebuie să spun că rezultatele sunt deja vizibile: în unele locuri părul nu a mai crescut iar, spre surprinderea mea, foliculita nu sa mai format.

În plus, nu doare!!! Pentru mine, clar epilarea cu laser este alegerea potrivita! ”.

Fetelor, care dintre voi a făcut epilarea cu laser? Cu ce ​​tehnică? Aveți sugestii de împărtășit cu noi? Sau poate experiența voastră? Vă așteptăm cu drag în comentarii!

Adriana Fagarasian