tratamente

EPILARE LASER DIODO PHASE 3

Laserul SkinMedic pentru îndepărtarea permanentă a părului este echipat cu o diodă germană, certificat notoriu pentru calitate și fiabilitate.

Poate fi utilizat în modul mono impuls pentru a vă permite să tratați zonele cele mai delicate, cum ar fi zona feței și multi impuls pentru a trata zone mai mari cum ar fi zonele corpului.

Mai mult, datorită noii tehnologii PHAS3 dezvoltate în laboratoarele noastre, Laserul SkinMedic este primul dispozitiv care funcționează simultan pe trei lungimi de undă și trei adâncimi pentru a asigura eficacitatea triplă.

  • Este potrivit pentru toate tipurile de piele.

De la cea mai deschisă nuanță a pielii până la cea mai închisă,inclusiv pielea bronzată.

  • Eficacitatea sa este garantată 100% *

Este complet nedureros și fără contraindicații. Tratamentul cu laser cu diodă nu este invaziv (spre deosebire de lumina pulsată sau aceeași epilare cu ceară care îndepărtează filmul protector al pielii, provoacă roșeață, inflamație și în timp determină ruperea capilarelor) și intervine acționând direct asupra rădăcina ii firului de păr cu un efect incomparabil cu oricare dintre tehnologiile prezente  pe piață. În cele din urmă, depinde de grosimea firului de păr și de zona, sunt necesare câteva ședințe pentru a obține o epilare permanentă definitivă

* Fiecare tratament este calibrat în funcție de specificul pielii supuse procedurii de epilare și, prin urmare, eficacitatea poate varia de la persoană la persoană.

COSTURI ȘI DURATA

Durata și costurile aferente pot varia.