Reducere de 10%

Sentéales

Frumusețe fără compromisuri


Absența concesiunii în alegerea ingredientelor active de cea mai bună calitate pentru uleiurile noastre esențiale rare (uneori este necesar, ca și în parfumul absolut, să adunăm câteva tone de plante pentru a extrage câțiva decilitri prețioși), utilizarea de produse ecologice procesele de extracție, expertiza și inventivitatea celor mai buni cercetători, toate se combină pentru a face din Sentéales noul punct de referință suprem în domeniul aromelor și fitoterapiei.


Cosmetice pentru rezultate – Cosmetice pentru încântare


Sentéales se bazează pe o metodologie riguroasă în formularea și selecția ingredientelor active în îngrijirea pielii, inspirată de date științifice solide.
Știința acestei formulări complexe a produs o gamă de îngrijire a pielii de înaltă performanță, permițând pielii să-și recapete stabilitatea și vitalitatea.
S-a spus că aromoterapia face „imposibilul posibil, posibilul simplu și simplul elegant”. Sentéales merge mai departe, păstrând eleganța cu o atingere blândă și simplitate vizibilă.

Scopul este de a oferi îngrijire și înfrumusețare care sunt atât importante in rutina zilnică, cât și plăcerea de a le folosi.


Angajamentul nostru


Se poate vorbi de frumusețe absolută sau ideală sau de mai multe tipuri de frumusețe? Noțiunea a evoluat de-a lungul unei perioade lungi de timp și este diferită de la un continent la altul …O femeie frumoasă este mai presus de toate confortabilă în propria piele. In mod natural, este ceea ce Sentéales va îngriji și proteja în fiecare zi.

Beauty according to Sentéales is not an impossible dream… Beauty is natural.

sursa: senteales.com